Lui Travel

logo

Za kilometar ispred svih...

Preduzeće LUI TRAVEL d.o.o. je osnovano 1993. godine. Sedište firme je u Beogradu u ul. Stevana Filipovića br. 115a. Kao osnovnu delatnost ima prevoz putnika u drumskom saobraćaju. Vlasnik i osnivač preduzeća je gospodin Miodrag Stojiljković. U okviru preduzeća, od 08.03.2002., posluje i turistička agencija LUI TRAVEL koja poseduje licencu OTP 38/2016 Ministarstva trgovine, turizma i usluga za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu. Turistička agencija je godinama unazad članica YUTA-e i uspešno se bavi organizacijom:

  • Letnjih i zimskih turističkih aranžmana;
  • Đačkih ekskurzija, kako u zemlji tako i u inostranstvu;
  • Jednodnevih i višednevnih izleta, vikend putovanja;
  • Kongresa u zemlji i inostranstvu.

Preduzeće Lui travel d.o.o. raspolaže sa 19 autobusa visoke turističke klase koje koristi za sopstvene potrebe, a na osnovu zahteva pravnih i fizičkih lica vrši i iznajmljivanje istih. Istovremeno, naših 30 gradskih autobusa svakodnevno saobraća na redovnim dnevnim i noćnim linijama gradskog prevoza grada Beograda. Osnovni cilj našeg poslovanja je Vaše zadovoljstvo. Osposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje. Najpovoljnije cene omogućile su nam i stavljanje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava. Najbolja potvrda svega navedenog ste upravo Vi, dugogodišnji korisnici naših usluga. Naša želja je da se i Vi, koji do sada niste imali priliku da putujete sa nama, uverite u kvalitet naše usluge:

  • Prevoz turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu;
  • Odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima;
  • Smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenta;
  • Povoljni uslovi plaćanja.

Našu prodajnu mrežu danas čini 6 poslovnica, od kojih se 3 nalazi u Beogradu, 1 u Novom Sadu, 1 u Kruševcu i 1 u Nišu. Pored navedenih, naše aranžmane prodaje i veliki broj subagenata kako u Srbiji tako i u zemljama u regionu. Putujte sa Lui Travel-om i budite uvek:

 


Address: Beograd Brankova 23

Contact Us

Company ID No.:  17170368
FLB: 
Phone:  +381 (0)11 2620-530

Find Us

Email:  No email
Website:  http://luitravel.rs
Social:  Facebook.png
Commerse