Frizerski salon MOMBASSA

logo

ZA NEGOVANU KOSU I MODERNU FRIZURU

rizerski salon Mombassa je dosledan stilu koji čini da se osećate kao slavne ličnosti. Kada kročite u naš salon, dočekaće vas prijateljski kvalitetnom uslugom i vrhunskom frizurom. Tokom boravka u Mombassa frizerskom salonu osećaćete se prijatno, opušteno i pre svega lepo.

Nudimo usluge: 

STILIZOVANJE KOSE:

Tehnika šišanja i feniranja koja odgovara Vašoj kosi od vitalnog je značaja za dobro stilizovanu kosu.

NADOGRADNJA KOSE:

U Mombassa salonu koristimo 100% prirodnu kosu za dodatnu dužinu i volumen Vaše kose. Ekstenzija za kosu može da se profesionalno farba, uvija ili pegla. Ekstenzije su potpuno neprimetne u odnosu na Vašu prirodnu kosu – bez lepka, voska ili čvorova. Zato ne izaziva nikakvu štetu na Vašoj kosi. Nadogradnja kose može da se koristi za dodavanje dužine, punoće, boje ili promenu stila. Osećaćete kao da je Vaša sopstvena kosa, uz mogućnost da imate boju uparenu sa Vašom postojećom kosom ili da dodate one fantastične svetle pramenove. Takođe može biti uvijena i stilizovana kako želite. Za održavanje svoje ekstenzije za kosu preporučujemo obnovu za oko 6-10 nedelja. Međutim, to može varirati u zavisnosti od tipa kose.

BOJENJE KOSE:

Bojenje kose Alfaparf bojama pružiće Vašoj kosi izuzetnu negu, dati joj punoću i sjaj. EVOLUTION – Kozmetičke permanentne boje. Savršen 3D efekat boje kose. Dugotrajan efekat i savršena pokrivenost sedih.OXID’O hidrogen – Specijalna formula visokog kvaliteta obogaćena voskom i mlečnim proteinima štiti kosu tokom kolorizacije.JEAN’S COLOR – Boje bez razvijača. Čista krem boja bez amonijaka fantastičnog mirisa. EQUIPMENT Evolution Color Tools – Kolekcija za kolorizaciju i zaštitu kose.

 

ALFAPARF – FORMA – KERATIN

Lisse Design Keratin Therapy kolekcija za negu i trajno ispravljanje , hranjenje kose keratinom.Tretman visokih performansi 100% bezbedan po vaše zdravlje namenjen svim tipovima kose. Kompleks Keratina, kolagena i babassu ulja daje vašoj kosi svilenkast izgled, mekoću i sjaj.

 

 

 

 

 

 


Address: Niš Patrisa Lumumbe 47/6A, Niš

Contact Us

Company ID No.:  61531599
FLB:  Dragana Stević
Phone:  +381 18 276 448

Find Us

Email:  info@mombassa.com
Social: 

Send Us A Message

Commerse